Ny chibi i menyn!

F I N A L L Y färglagt den andra chibin! Haha, tog sin lilla tid. Men nu så! Ni hittar den (+ lite text) även lite längre ner i menyn till vänster. Hoppas ni gillar den! (uppdaterade även den gamla lite..!)
 
Game on!Nytt på väskfronten!

Har ju börjat på arbetsträning nu & har haft med mig en gammal korg efter mormor som jag uppgraderat lite. Sytt ett innerfoder & målat den vit, i den har ja då haft virkning, matlådor, skissblock & lite annat jag behöver på arbetsplatsen. Där sitter vi några stycken & hantverkar med alla medel & fantasier som vi kan avvara. Själv virkat jag & har nu börjat med att sy filtdjur/kuddar! Allt vi gör ska vi sen sälja på Handelns dagar & Julmarknaden i vinter, det här var verkligen det perfekta stället för mig att starta på, stormtrivs där! 
 
I alla fall, den där korgen blev på tok för klumpig & tung att ta med mig, så jag beställde en ryggsäck istället. Som jag kan frakta med mig allt jag behöver i, letade som en tok & fann den perfekta på eBay! Hur underbar är inte den här?! 
En My Little Ponyväska!! Uppdaterad retrostil med laptopfack & allt. Helt underbar! 
 
Sen kanske ni ser att jag förminskat bredden på bloggen lite. Bara för att när jag väl bloggar så gör jag de via mobilen & fotonen/bilderna blir inte alls nå bra i 1000px bredd, så nu blir de 600px istället. Tror de kommer funka bättre!