Folk med dåligt hyfs?

Under vintern som varit så har jag märkt att det är några som låtit sina hundar göra sina behov på vår garageuppfart & sen inte tagit reda på efter dom. Nu när snön smält bort så har ja hittat några fina högar inne på uppfarten med.. Bläääää säger jag bara! Vem är det som inte har hyfs nog att plocka upp efter sin hund? Speciellt när dom gör behoven på någon annans egendom? Hur svårt kan de va att ha med en påse & slänga skiten när man kommer hem? Har man skaffat en hund tar man väl även på sig allt ansvar på att ta hand om den? Eller? 


Nu har jag laminerat denna lapp, pappa har fixat en skylt som jag ska måla rosa (för att den ska sticka ut bland naturens alla grönbruna färger) & fästa den på, sen ska den ner i marken vid vår soptunna. Tycker det är löjligt att jag ens ska behöva göra en sån här skylt, men nu har jag tröttnat.. 

XOXO, Legosmurf ♡ Kommentarer
storiesbytina.blogg.se

Bra skylt! Tråkigt med folk som inte fattar sånt själv dock .. Min arbetskollega fick också sätta upp en skylt, för någons hund gick och pissade på deras brevlåda varje dag. :<

Svar: Nä de e sjukt va folk inte bryr sig! Idag åker skylten upp & vi hoppas på en förändring. Är man hundägare så tar man väl på sig allt ansvar, även vid rastning.
legosmurf.blogg.se

2016-04-03 09:51:31
URL: http://storiesbytina.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: