Nytt på väskfronten!

Har ju börjat på arbetsträning nu & har haft med mig en gammal korg efter mormor som jag uppgraderat lite. Sytt ett innerfoder & målat den vit, i den har ja då haft virkning, matlådor, skissblock & lite annat jag behöver på arbetsplatsen. Där sitter vi några stycken & hantverkar med alla medel & fantasier som vi kan avvara. Själv virkat jag & har nu börjat med att sy filtdjur/kuddar! Allt vi gör ska vi sen sälja på Handelns dagar & Julmarknaden i vinter, det här var verkligen det perfekta stället för mig att starta på, stormtrivs där! 
 
I alla fall, den där korgen blev på tok för klumpig & tung att ta med mig, så jag beställde en ryggsäck istället. Som jag kan frakta med mig allt jag behöver i, letade som en tok & fann den perfekta på eBay! Hur underbar är inte den här?! 
En My Little Ponyväska!! Uppdaterad retrostil med laptopfack & allt. Helt underbar! 
 
Sen kanske ni ser att jag förminskat bredden på bloggen lite. Bara för att när jag väl bloggar så gör jag de via mobilen & fotonen/bilderna blir inte alls nå bra i 1000px bredd, så nu blir de 600px istället. Tror de kommer funka bättre! Kommentarer
Kitten

Gud så söt!!!

Svar: Men visst är den! Jag blev SÅ kär! Kände mig som ett barn igen! Hihi! (✿´‿`)
legosmurf.blogg.se

2016-05-01 00:14:12
URL: http://www.thehowlingwolfheart.com/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: