Tomt på händelsefronten?

Himlans vad det verkligen inte hänt nått alls på ett tag, därav dåligt med uppdateringar. Det största som hänt är väl att vi kastrerat vår lilla Navi. Hon mår så bra så & såret har läkt fint, nästan helt läkt nu! Annars är det inte så mycket, ja resan då. Men det är inte spikat nå datum än så därför har de vart tyst om det med.
 
Utöver det, ja jag har börjat fixa i gäststugan igen efter vinteravbrottet, Taket börjar bli klart, men färgen tog slut så de blev ett litet hörn omålat >_< ..Ska ut & avsluta det i morgon tänkte jag. Ett lager täckfärg kvar på golvsockeln på en sidan rummet (eftersom vi har massa saker & möbler i rummet så får vi ta ena sidan åt gången, sen när denna är klar så flyttar vi över allt till denna sida & börjar måla/spackla nästa :P) sen så är det dags att börja måla väggarna. Ska bli så skönt när allt furu & gula väggar är borta. Såhär fint (ironi) är det där ute nu.
 
 
Tror de blir tre vita väggar & en rosa :D Vad tror ni om det? ^_^ hihi. Fondvägg ska det bli i varje fall, för fyra vita väggar blir för tråkigt. Eller? Hmm..
 
Jo, Linkbebis har ju fyllt 2 år med. Mammas storpojk! Fick finmat i present. Oj vad han slurpa i sig, tog slut snabbare än man kan säga Mjau. Tror han njöt himla mycket! 
 
XOXO, Legosmurf Håller tummarna!!

I veckan vet jag om det blir av med en liten resa eller inte. Hur underbart ser inte detta ut? Himla mys! Har kollat med FK & allt om hur de funkar med sjukskrivning & utlandsresa & allt verkar funka bra. Skulle vara så himla härligt att ladda upp batterierna inför rehab (rehab inför rehab? ^_^) såhär. Bara njuta av värmen & lugnet. Vi blir 5 vuxna & 1 barn som åker i så fall, borta en vecka. Vart undrar ni? Jo Gran Canaria! A M A Z I N G.
 
Håll tummarna för mig är ni gulliga! :D
 
 
XOXO, Legosmurf