Pysselrum: Del 1

Ä N T L I G E N! Rummet börjar ta form. Det är inte längre en lagerlokal! Det är dock mycket kvar, men vi börjar med att få upp ett skrivbord! Nu slipper jag ha alla grejor ute på bordet i allrummet & stöka ner, nu kan jag stänga dit in om jag vill & gömma allt på två sekunder om det behövs. Slippa plocka bort allt bara för att vara rädd att katterna ska äta upp eller tugga sönder nått. Jag är nöjd! M E N, det är jobb kvar.
 
1. Tapeterna ska bytas ut. Det var förut ett babyrum (gamla ägarna) & nallebjörnar är väl inte riktigt min grej att ha på väggarna ;)
2. Skrivbordsskivan ska målas vit.
3. Benen är tillfälliga, det ska senare bytas till två stycken kallaxhyllor (1 st 2x2 & 1 st 2x4 i vitt) från IKEA. Surt sa räven att vi sålde E X A K T sådana i somras som jag tyckte skulle passa där inne. Men det är lätt att vara efterklok! Får fixa nytt, även om det blir begagnat.
4. Mer förvaring ska fixas efter andra väggarna.
5. Lilla garderoben ska få hyllor för ytterligare förvaring! ^_^
6. Väggen framför skrivbordet ska få en vitmålad perforerad skiva fastsatt (som anslagstavla)
 
Ja det är mycket på gång, men man måste ju börja någonstans eller hur? :) Såhär ser det ut hittills, & självklart fick Linkbebis en egen plats i fönstret då han brukar ligga där, fast direkt på fönsterbrädan.
 
 
XOXO, Legosmurf Kommentarer
Helene

ser fint ut nu! Ska bli kul att se när det är klart! :D

Svar: Tar nog tid innan det är klart..! Men kul att alltid ha något att dona med :) nästa steg är nya tapeter, men de blir längre fram i vår.
legosmurf.blogg.se

2016-02-07 09:18:25
URL: http://minttu.blo.gg/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: