Valentine's weekend

Är ni sådana som firar alla hjärtans dag fullt ut eller bara struntar i de? Jag är nog mer den sista, då jag tycker det är en rätt så fantasilös dag.. Tvingar par att visa sin kärlek lite extra just denna dag känns sådär. Nog för att karln kom hem med en låda med gelehjärtan igår, men då jobbar han ju på Coop med så godis som godis. Vi myste med den på kvällen & kollade på O.C. 

Vi har aldrig rikrigt brytt oss om 14 feb. Vårt första år ihop så var vi i Mexico 13 februari - 1 mars, förlovade oss i Mexico, men den 17 februari. Den 14e landade vi där & då blev det mest äta mat, kika igenom området & typ sova efter den 13 timmar långa flygrutten & de 9 timmars skillnaden det var från Sverige. 

Kommer ärligt inte ihåg vad vi gjorde året därpå? Så troligtvis gjorde vi ingenting :P Samma förra året.. Nu 2016 så kommer vi renovera gäststugan. Tjo! Spela Eternal Sonata är med i planeringen i helgen också, dammsuga övervåningen & byta gardiner i kök & hall. Hämta ut ett paket & fixa lite ordning på de oändligt stökiga skrivbordet. Ja nä.. Alla hjärtans dag är inte så viktigt för mig, ser hellre att karln kommer & överraskar mig en vanlig vardag med något. Mat, godis, roadtrip, blommor, present överlag eller bara är där för mig lite extra & myser i soffan. Samma som jag gör för han. Överraskningar är trevligare när de inte är förväntade.. 


XOXO, Legosmurf 
Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: