The Sims 3, återkomsten!

Ja, de där lät ju det med. Men har börjat spela lite igen! Saknade det, inreda, leva drömlivet, ja ni vet allt det där. & jag kör även färg här, märks aldrig va? Här är jag & karln, lite uppgraderade. Gick inge bra & få till oss som vi ser ut så det fick bli en liten makeover. Vi 2.0 typ. :D Skoj i alla fall!
 
Här är vi på campus & ska iväg på terminens första lektion inom företagsekonomi & kommunikation. YAY!
 
 
XOXO, Legosmurf Myers Briggs Type Indicator test

Har ni gjort sånt där personlighetstest nångång? Jag gjorde det i skolan men tror inte jag kommer ihåg exakt vad jag "blev" då, gjorde två stycken nyss & fick samma svar på båda. Jag är ärlig i mig själv & vet jag är introvert, kreativ, planerande & känslig. Så egentligen är jag väl inte speciellt förvånad över resultatet.
 
"INFJ personligheten är väldigt ovanlig, mindre än en procent av jordens befolkning har den, fast de har trots dettalyckats lämnat ett stort intryck på världen. Som Diplomater (NF) har de en medfödd känsla för idealism och moral, men vad som får dem att sticka ut är det Planerande (J) karaktärsdraget – INFJ är inte slöa drömmare, utan personer som gärna tar konkreta steg för att uppnå sina drömmar och samtidigt lämna ett positivt intryck på sin omgivning.
 
INFJare tycker ofta att meningen med livet är att hjälpa andra, och fast även om personer med denna personlighetstypen ofta engagerar sig i räddnings och volontärarbete, vill de gärna komma till botten med problemen och se till att personer inte behöver räddas över huvudtaget.
 
INFJare har verkligen en unik kombination av karaktärsdrag: de är tystlåtna men brinner för sina åsikter och kommer slåss för idéer de tror på. De är beslutsamma och viljestarka men använder sällan sin energi för personlig vinning. INFJare kommer använda sin kreativitet, fantasi, övetygelse och sina känslor för att skapa balans, inte fördelar. Jämlikhet och karma är något INFJare tror starkt på och de tycker att kärlek och medlidande är vad som krävs för att beveka världens tyranner.
 
“Varje man måste själv bestämma om han vill vandra i osjälviskhetens ljus eller i egosimens destruktiva mörker.” - Martin Luther King
 
INFJare har lätt att skapa kontakt med andra personer och en medfödd talang för ett varmt och känslosamt språk, de pratar hellre på ett mänskligt sätt än i logiska och faktatermer. Det är inte konstigt att deras vänner och arbetskamrater ser dem som tysta Extroverta typer, med dessa får inte glömma att INFJare också behöver ensamtid där de kan slappna av och ladda om. INFJare bryr sig mycket om andras känslor och förväntar sig ofta samma behandling – ibland kan det vara så enkelt som att under ett par dagar ge dem det utrymme de behöver.
 
I slutändad är det viktigaste att INFJare inte glömmer bort att ta hand om sig själva. Deras passion och övertygelse kan mycket väl ta dem till bristningsgränsen, vilket kan resultera i att de känner sig utmattade, sjuka och stressade. Det händer speciellt i situationer där INFJare får uppleva kritik och konflikter – deras känslosamhet tvingar dem att göra allt de kan för att undvika personliga attacker men under vissa omständigheter kan det leda till att de börjar slåss tillbaka på irrationella och mycket skadliga sätt.
 
Denna personlighetstyp anses faktiskt vara den mest sällsynta, med att beräknat 1% till 3% av befolkningen har denna personlighet. Några av de erkända INFJs är följande: President Jimmy Carter, Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Nelson Mandela, Oprah Winfrey och Moder Teresa."
 
 
Dock känns det lite som att jag har väldigt stora skor att fylla..! Kika bara på vad andra av samma personlighetstyper prestrat & lyckats blivit..!! O.o ..Inte annat än att den där ångesten kommer krypande.. #skrämselhicka
 
XOXO, Legosmurf Manipedi tuesday

Andra dagen för karln på jobbet efter ryggskottet nu, dock så jobbar han 50% denna vecka för att börja lugnt så han bör vara hemma efter lunch. Själv har jag tagit det sjukt lugnt idag, de jobbigaste jag gjort är att göra naglarna. De flesta av mina originalnaglar hade gått av & mina karlahänder började komma fram igen. Ärvt pappas händer, superskoj som tjej! Men då får man fixa & trixa lite & vips så känner jag mig aningen kvinnligare igen, även om det går lite sämre att skriva på datorn nu..! Skriver bra mycket snabbare utan dessa naglar :P Men sitter här så pass lite ändå så de får ja stå ut med ^_^
 
Ursäkta bildkvalitén, men fick bli mobilkameran. Var minst klumpigt med nymålade naglar..!
 
 
Kör enkel färg då jag tycker det är snyggast & dessutom så är jag kass på nageldekor. Nångång ska jag gå & fixa naglarna hos en skulptör, men just nu täcker inte ekonomin just den lyxen..!
 
XOXO, Legosmurf