Älskade Navi

Vi fick tyvärr ta bort vår älskade Zelda i höstas.. Hon blev påkörd & skadorna var för många, så vi gjorde det bäst för henne & låta somna in. Det värker fortfarande i hjärtat när jag tänker på henne & tårarna är inte långt borta. Hon var verkligen en familjemedlem, det märker man på sorgen som är så stark.. 

Dock blev Link väldigt deprimerad när hans syster aldrig kom hem igen. Började sova dagarna långa, var aldrig social & gömde sig gärna.. Så vi pratade ihop oss & bestämde oss att ge han en ny liten kompis. För att han skulle bli glad igen. Resultatet blev en liten kattflicka på 12 veckor som vi döpte till Navi, det var liksom bara det enda namnet som funkade. Link & Navi, ni förstår va? Speciellt när hans syster hette Zelda. 

Från början så var Navi livrädd för Link, men han accepterade henne på en gång & man såg enorm förändring på han i hans beteende efter bara några timmar! Nu är dom oskiljaktiga & bästa vänner! Hon är ett väldigt älskat tillskott i vår lilla familj!Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: