En stor saknad i våra hjärtan.

Idag kom för oss Harry Potter fans en stor chock. Alan Rickman, Professor Snape är död. Det var cancer som tog hans liv. När jag läste nyheten så högg det i mitt hjärta. Alan är en av dom få skådespelare som jag verkligen avgudar. Var helt betuttad långt före Harry Potterfilmerna men efter hans insats som Snape så var det inget tvivel om saken. Den här mannen var kung. Legend. & nu är han borta.. Det är tomt. Ja jag känner en tomhet, det är något som saknas. När jag tänker på han så är det hans röst jag hör, den djupa dova rösten som säger "turn to page 394.." ^_^ ..att det är just det som fastnat? Men ja, trots många helt fantastiska filmer som Sweeny Todd, Love Actually, Die Hard, Sense and sensibility, Alice in Wonderland [röst].. Ja listan kan göras lång.. Ser på IMDB att Alice through the looking glass är "completed" så jag ser verkligen fram att få höra hans dova stämma än en gång.
 
Tänkte ha mig ett Pottermaraton nu idag för att hedra & hylla denna underbara man, men har inte haft tid. Jag ska dock ta & köra första filmen i morgon. Känner jag vill. Alan Rickman, du kommer alltid leva kvar hos mig. Rest in peace.
 
 Kommentarer
Julia Müller-Sandvik

Ja, fy fan... livet är orättvist, döden ännu värre!

Svar: Usch ja.. :(

Skrev just en kommentar hos dig, men när jag klickat på signera så kom de upp att ja signerat & var inloggad som nån Ellen...?? Så ja knas på blogg.se
legosmurf.blogg.se

2016-01-15 19:04:54
URL: http://juliamullersandvik.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: