Nyårshelgen

Som vanligt så är vi inga festprissar & är rätt bekväma av oss här i Veda, så även under detta firande. Nyårsafton spenderades först framför datorn där undertecknad satt & kikade igenom Etsy efter nya intressanta saker att fylla på hemmet med & hjärtat spelade Fallout 4 för glatta livet. 

På eftermiddagen grillade vi (japp! Grönt ute & plus på termometern.. >_<) lammkotletter & lammstek på kolgrillen, gjorde klyftpärer & bearnaisesås. Självklart egengjord, inget pulver här inte! Sen njöt vi av det, lite alkoholfri cider & kikade på Jessica Jones på netflix. Netflix and chill you know ;) 


Nä skämt & sido. Vi hamnade i säng före tio men tackvare rädda katter (fyrverkerierna) så kunde undertecknad inte slappna av då hon kände av katternas rädsla, som gömde sig under sängen. Hjärtat sov gott han dock. 

Idag har vi haft besök av vänner & spelat brädspel! Jättemys. Monopol & Ticket to ride blev det. Har ett monopol som man betalar med kreditkort, lite annorlunda men skoj! Till de myste vi med massa godis, sockerkaka & kaffe. Yum!! 


Nu ligger vi båda i sängen, hjärtat ska upp & jobba kl sex & jag spelar lite spel på paddan. Är inte trött för att sova, men orkar inte heller vara uppe. Så kompromissar med att slappa lite i sängen. Navi ligger & kurrar vid mina fötter hon! ♡ 

Nu hoppas vi att 2016 blir ännu bättre & att det ger oss nya möjligheter till allt roligt att vara med om! 

XOXO, Legosmurf
Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: