Promenad i kylan

Igår tog vi äntligen tag i att försöka gå en promenad. Karln är ju sjukskriven för ryggskott, men fick order av läkaren att försöka ta promenader för att få röra på sig lite, de värsta han kunde göra var att ligga still & vila, så igår tog vi en promenad ner på byn, hämtade ut lite paket till undertecknad & samtidigt fick vi en timmes promenad & lite träning för karlns rygg. De gick bra, tog en timme att gå tre kilometer dock, men vi tog de lugnt så de inte blev nå mer jox med hans rygg. Minus ett stopp på lokala affären för pakethämtning & lite godisköp ^_^
 
Det är så himla fint här i Näsviken. Underbart vackert & helt A M A Z I N G att komma bort från betongdjungeln, känna lantdoften & vart man än tittar så är det skog, ängar & vattendrag. Åh så underbart. Love it! (ursäkta kvalitén på mobilbilderna, de enda jag hade från promenaden då kameran fick vara hemma pga minusgraderna)
 
 
Japp, reflexväst är viktigt även i dagsljus. Används flitigt! Börja med det ni med :) Man syns så mycket bättre. Överleva & inte riskera bli påkörd är väl bättre än att "se töntig ut", tycker ni inte?
 
XOXO, Legosmurf Kommentarer
Anonym

Den här butiken du ska öppna, när öppnar du den???

Svar: Fysiska butiken blir under 2016 nångång, vi renoverar gäststugan så ofta vi har tid. Men det är lite att göra så det får ta den tid det tag har vi sagt :) Annars har vi en loppis på facebook som är öppen jämt & där kommer även mina framtida hantverk hamna & jag kommer även ta på mig att renovera upp möbler, dock inte på proffsnivå, men man måste ju börja nånstans :)
legosmurf.blogg.se

2016-01-20 21:51:12

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: