You can have the best of both worlds!

Jag älskar allt vad spel & nördiga saker heter. Geekat in mig totalt på Harry Potter (A M A Z I N G!) & kan inte få nog av det, men jag är helt såld på TV/PC/sällskapsspel med. Tycker det är skitkul & spela helt enkelt! Det kanske ni märkte på förra inlägget. Sådana kvällar är det hemma hos oss för jämnan & det ökar! Kul när man har vänner som gärna hänger med på ens intressen med. Oftast blir det bara jag & hjärtat, men ibland drar vi ihop ett gäng & gottar ihop oss.
 
M E N, jag är ju även en rätt redigt inbiten inredningsnörd! De mesta av mina pengar går till inredning (& kläder) & då brukar jag blanda "vanliga" inredningsprylar med lite mer nördiga prylar. Har en sjukt nice Potteraffisch på väggen bakom datorskärmen t.ex, i fönstret bredvid i en gammal smörlåda efter mormor så sitter en Yoshi av plysh (som vi köpte i Mexico) ihop med en svampformad pennvässare, en frågeteckenspargris & lite annat smått & gott. I pennstället står det en söt liten Groot (Funko POP!). Sen har vi ju lite saker överallt i huset med. I bokhllan i vardagsrummet har jag mitt Potteraltare. Haha! Där står det böcker, Blu-rayboxen, en Potterbobblehead, Harrys trollstav, slips & glasögon inkl Hermiones time turner, en godislåda med Bertie Botts every flavor beans. Ett expansion till Trivial Pursiut a la Harry Potter version... Ja de står massor där! & jag samlar hela tiden på mig saker.
 
 
Men som sagt, även vanliga prylar finns ju! Har några favoritmärken som jag gärna kikar på lite extra. Madam Stoltz är ett t.ex. Tidningsstället är nog den bästa present (ja..typ..) som jag fått! Älskar det! Fyllde det med lite extra fina & färgglada inredningstidningar! Hur fint är det inte :D Sen fick en fejkad körsbärsgren & en honeycomb göra det sällskap med. FÄRG!  Sen har vi Design Letters, Bruka Design, Svenskt Tenn, Granit, Bloomingville, Ferm Living, Kähler, Iittala, Ernst, IB Laursen m.fl.. Ja listan kan göras lång! Älskar designer som blandar nytt med gammalt, gärna grafiska mönster & färg. Har snöat in mig på mönster i form av löv & blad med! Hittade grymt fina gardiner på Jotex där en längd fick agera skynke för dörren (kom in lite väl mycket kalluft via springorna..!) & den andra längden klippte jag till & sydde två kortare skynken/gardiner till våra två små badrumsfönster (kröp in kalluft där med!) & sen en kudde till soffan! De gäller att trixa lite ;)
 
XOXO, Legosmurf Kommentarer
Annsoh

vad fina bilder!

Svar: Men tack! :D
legosmurf.blogg.se

2016-01-04 12:27:00
URL: http://annsoh.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: