Gran Canaria!

Semestern blev av! Så himla skönt! Behöver verkligen ladda om batterierna lite. Vi hamnar i Puerto Rico & kommer va borta 8 dar. Men oj vad jag längtas. Hotellet ligger på en klippa över havet & stranden, blir nog mest poolhäng då, men det är okej! Jag är inte så mycket för att bada i havet ändå :) Kallsup på saltvatten är I N T E att rekommendera. Hua!
 
 
Kommer uppdatera på instagram endast, för Wi-fi fanns bara i lobbyn & har man semester så har man. Då ska man inte gömma sig bakom mobilen. Så de blir snålt på uppdateringar både här & instagram, men blir de nått så blir det på instagram.
 
Håller på nu att göra en playlist som funkar offline, behöver inte alla mina 3000+ låtar på spotify, räcker med några. För flygresan & poolhäng ofc. Drar även med mig en bok & målarbok + pennor. Harry Potter coloring book. OFC! ;) Sen den inhandlades så är det den jag fokuserat på. Har tre till men de har fått vänta i lådan ett tag nu. Hihi! Sen blir det nog mest avslappning & lite shopping. Paraplydrink i solstolen. Typ. :D
 
XOXO, Legosmurf 
Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: