Sjuklingen

Här ligger man i soffan, en vecka innan avgång mot Gran Canaria, med vääääärldens hemskaste förkylning. Why?? Huvudet värker, kroppen värker, har snart snytt upp en hel hushållsrulle, dricker en "grogg" gjord på färsk hackad ingefära & gurkmeja, citron, ren ginseng från Korea (en krämig pasta man endast behöver en knivsudd av) & honung.. Blandar ut allt i kokande vatten (honungen först när de svalnat lite).. Jag känner mig hemsk.. Är dock feberfri men det känns verkligen inte så.. Är helt borta. Jag gör verkligen allt för att kurera mig nu, för jag behöver den där semestern! 


Här ovan min fina "påskoutfit" jag hade hos svärmor på middag i fredags. Då var ja superpigg! De här kom plötsligt över natten till lördag.. Hua.. Barnbarnen till karlns plastpappa älskade kjolen hihi..! - Batman! (Citerar yngsta pojken). Köpte den på eBay för endast 40kr. Ska nog ta & köpa fler i andra mönster, försäljaren hade typ 50 olika mönster på kjolarna! B.la en med doughnuts! 

Urk, nä nu ska jag försöka kurera mig vidare.. Soffan & Little house on the prairie är min vän sen igår.. Tur man har söta gosiga katter dagar som dessa! När karln är på jobbet & jag är hemma ensam. 

Hoppas ni har haft en fin påsk i alla fall! 

XOXO, Legosmurf ♡ Kommentarer
Ljuva Julia

Hej gulle, jag undrar om du skulle tänka dig att göra ett sådant schema som du gjorde åt på mig på lorissalovebomb? Det var som en bild med veckodagar och serierutor där jag satte in PNG-bilder för att visa veckans planer, minns du? Jag har fått lov att formatera om datorn så jag har inte kvar några bilder av det tyvärr :(

Svar: Hej! Ja men de kan ja väl :) annars har jag kvar bilden med serierutor tror jag på min dator om det är den du vill ha? Eller vill du ha en ny design? :)
legosmurf.blogg.se

2016-03-31 09:08:10
URL: http://ljuvajulia.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: