Sjuklingen spelar Munchkin..!

Nu har ja haft de här fruktansvärda halsontet i snart en vecka. Förstår inte varför det aldrig blir bättre.. Energin tar slut & jag är bara allmänt less på allt..

Försökte göra nå annat än bara ligga & vila en dag så i tisdags när karln hade vänner över för lite brädspelskväll så bestämde jag mig för att hänga på en stund. Kunde ju alltid avbryta om det blev jobbigt. Vilket det iofs blev efter ett tag. Men en omgång Munchkin hann jag med, som jag dessutom vann! Tjo! De va trevligt, men urk va trött jag blev. Somnade innan dom ens hade gått hem för kvällen.


Idag jobbar karln till 18 så de blir mycket dötid hemma.. Håller på att rensa min dator lite då jag hade ca 130Mb kvar på C: hdd, duktigt att inte hålla koll på de. Tydligen alla simsnerladdningar som tog plats.. Hela 18Gb..! ^_^ Mycket skit där tydligen. Så nu går jag igenom allt lite till & från. Får väl se hur lite som blir kvar. Crafting time!

Har, trots hosta & ont i halsen, suttit böjd över div pyssel idag. Delvis för att det var till 90% organisationspyssel & jag behövde få bot på mitt pysselrum som var en enda röra! Delvis för att jag var hängig & orkade inte göra så mycket fysiskt idag.. Men tji fick jag. Kom på vi ska ha besök på tisdag (om jag är frisk) & just nu så gick de knappt att komma in i huset. Pang så var jag igång & städade, plockade, fixade förvaringar, flyttade runt, gjorde en anslagstavla för mitt craftcorner mm.. Nu e jag så död att jag t.o.m tog Sasses tandborste när jag skulle borsta tänderna.. >_< ..hoppas jag är piggare i morgon, annars blir jag nog soffpotatis om jag mår likadant.. Tabletter & ingefärste..? 


Här är ett av de pynt jag gjorde som inte var inom organisering. En gammal ljuslykta i glas fick nytt utseende i form av en glasstrut! ^_^b Den pryder nu mitt datorbord!