Planner addicted!

Jag har aldrig gillar kalendern på mobilen, använder den sällan. Endast för att komma ihåg saker som är superviktiga utifall jag glömmer bort kalendern, så får ja en notis i alla fall. Men nu har jag äntligen köpt en ny almanacka från Personlig Almanacka. Helt underbar! Man får ju designa den helt själv & nu har jag även börjat pimpa den med lite roliga stickers, bokmärken, foton & lite annat. Ska fixa dividers i nå snygga scrapbookingpapper framöver & lite annat smått & gott, men nu fick ja ta det som jag hade. 
 
 
Lite som hänt den här veckan i alla fall & även lite som kommer hända. Farmor & farfar firar hela 70 år som gifta idag, på självaste May the 4th! & i morgon blir det bio & se Captain America! 
 
Men idag blir det vila & kaffe. Har sjukt ont i ena armen & benen är jättetrötta efter promenaderna jag gjort med en tung väska på axeln. Längtas verkligen tills min ryggsäck anländer så jag kan avlasta ryggen, den är fortfarande förstörd & svag efter min tidigare vikt.. Nä, nu blir det typ sjunde koppen kaffe för idag & ta & komma ikapp lite på Once Upon A Time.Kommentarer
Matilda

Men åhhh så fin kalender. Vill också ha en sån fin!

Svar: Naw! ☜(ˆ▿ˆc) Ja men du får se till att fixa en! Är så mycket roligare & planera när det är gulligt (✿◠‿◠)
legosmurf.blogg.se

2016-05-04 13:31:00
URL: http://matildafedras.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: